Projecten – Kunstroute

Zomertijd voor reflectie

Het eerste project, de kunstroute, was bijzonder geslaagd en meer dan een optelsom van de delen.

Met ouders, broers, zussen, de buren en met iedereen die we kunnen inspireren vanuit verschillende organisaties hebben we toegewerkt naar een prachtige kunstroute in Schalkwijk  juni 2021  met als titel ‘Het Ongeziene Gezien’

Partners

Met de volgende partners heeft Stichting Kapsalon samengewerkt: Gemeente Haarlem, Hart, 37PK,  Centrum Schalkwijk, Roads, Stichting Zohor, De Waddenschool, De Globe, Kleurrijk Haarlem, Houtfestival, Kennemerhart, Schalkwijk aan Zee, Dock, Open Huis en PreWonen

Denk je dat je met jouw organisatie of achtergrond een bijdrage kan leveren? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar inspiratie, frisse energie en kruisbestuiving.

Kunstenaars kunstroute 2021

FOTOGRAFIE

KUNSTENAAR

JOURNALIST

GRAFISCH ONTWERPER

VILTKUNSTENAAR

DOCUMENTAIREMAAKSTER

MAKERSCOLLECTIEF

FOTO-EXPEDITIE

RADIO JOURNALIST

Locaties van workshops

De wereld de school in en de school de wereld in.

Ieder mens is uniek en van waarde. Wij hebben positieve verwachtingen van de ander. Vanuit dit perspectief benaderen wij leerlingen en gaan wij met elkaar om.

Workshops op de hoofdlocatie van de kunstroute.

Kennemerhart Oppeppers Dichtbij locatie Schalkhart is een dag- en ontmoetings- centrum gevestigd in Wijkcentrum de Ringvaart.

Roads biedt cliënten intensieve begeleiding, waarbij arbeid een belangrijk onderdeel vormt van het herstelprogramma.