Kunstroute

Op naar een kunstroute in 2023

Het eerste project, de kunstroute onder de titel ‘Het Ongeziene Gezien’ was bijzonder geslaagd en meer dan een optelsom van de delen.

Wij zijn momenteel druk bezig om iedereen te inspireren om vanuit verschillende organisaties toe te werken naar een volgende kunstroute in Schalkwijk  juni 2023.

Partners

Met de volgende partners heeft Stichting Kapsalon samengewerkt: Gemeente Haarlem, Hart, 37PK,  Centrum Schalkwijk, Roads, Stichting Zohor, De Waddenschool, De Globe, Kleurrijk Haarlem, Houtfestival, Kennemerhart, Schalkwijk aan Zee, Dock, Open Huis en PreWonen

Denk je dat je met jouw organisatie of achtergrond een bijdrage kan leveren? Laat het ons weten! We zijn altijd op zoek naar inspiratie, frisse energie en kruisbestuiving.