artist marisa

Marisa Beretta

Samen maken we de wereld
en elkaar mooier

In 1991 afgestudeerd aan de HKA Sinds 1997 werkzaam als freelancefotograaf. Eerst in Haarlem werkzaam voor persbureau United Photos de Boer. Vanaf 2002 zelfstandig. In 2018 de BIK opleiding aan de AHK afgerond.

Zij heeft oa geëxposeerd in de Vishal, Zaans Museum, Noord Hollands archief. en Museum Haarlem.

In 2017 heeft zij de expositie “Alles goed?” over en met vluchtelingen van de Wereldkeuken georganiseerd. De expositie bood gedurende 6 weken een onderdak voor kunst, muziek van en door vluchtelingen en een decor voor het eten van de Wereldkeuken Haarlem.

In 2018 heeft zij DubbelBelicht ontwikkelt, een intergenerationeel fotoproject binnen het programma van Haarlem als AFCC.

Zij heeft veel ervaring in educatieve projecten vanuit oa Stichting Haarlem Effect, Stichting de Vrolijkheid, Hart, Kunst en Cultuur op School en Dynamo/de Talententent.

Zij gaat werken vanuit de Huibersschool en samen met Yeter Akin werken aan een podcast.

OBS De Globe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer dipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna.

12-11-20 | Kennismaking
19-11-20 t/m 13-04-21 | Wekelijks oefenen